Çarşamba, Eylül 14, 2005

Gripin hikayeleri devam ediyor

Geçtiğimiz yıl çıkardıkları ilk albümleri Hikayeler Anlatıldı ile çıkış yapan Gripin'le albümün çok özel bir baskı ile yeniden piyasaya sürülmesi şerefine bir söyleşi gerçekleştirdik.

Gripin nasıl kuruldu? Bir araya gelmeniz nasıl oldu?

Evren ve ben lise yıllarımızdan beri beraber muzik yapıyorduk. O zamanlar lise festivallerinde çalıyorduk. Bu üniversite yıllarında da süregeldi. Daha sonra 1 sene ara verdik, boş geçirdik. Bu senenin sonunda,1999 un son baharında ‘’Pazar günlerimiz müzikle geçsin’’ düşüncesi ile kurduk Gripini. Daha sonra Murat, İlker ve Arda da bize katıldı. Ve bugüne kadar geldik.

Albüm çıktığından bu yana neler yaptınız, neler değişti yaşamınızda?

Herkesin hayatı sürekli değişiyor. Bizimkiler de . Ama ‘’albüm çıktı ve şöyle oldu’’ diyebileceğimiz köklü değişiklikler olmadı. Hayat devam ediyor.

İlk albümünüzü bonus CD ekleyerek ve düzenleyerek yeniden piyasaya sürdünüz. Yeni albüm çalışması yerine neden böyle bir şey yaptınız? Yeni albüm çalışmalarına başladınız mı?

Öncelikle akustik bir çalışma yapmak hep aklımızda olan bir şeydi. Bize çok keyif veriyordu.Hem bu isteğimizi yerine getirmek hem albümün çıkışından 1 sene sonra dinleyicilere bir sürpriz yapmak ve arayı soğutmamak hem de SONY BMG nin bu projeye katılması sebebi ile böyle bir şey yaptık. İkinci albüm için çalışıyoruz.Yavaş yavaş şekilleniyor ve hazır olduğuna inandığımızda raflarda yerini alacak. devamı: http://www.studyoimge.com/yazikazani_alt.aspx?yaziID=3784

Hiç yorum yok: